Menu
Inloggen medewerkers

Premiekorting (collectieve) zorgverzekering

21 december 2021

We brengen graag het aanbod van de Onderwijs Inkoop Groep en het aanbod via VOSABB onder de aandacht.

Ziektekosten collectieven Onderwijs Inkoop Groep 2022 
De Onderwijs Inkoop Groep biedt ook voor 2022 medewerkers (inclusief partners en kinderen) weer de mogelijkheid om te profiteren van kortingen op zes ziektekosten verzekeringen (CZ / ONVZ / Zilveren Kruis / Nationale Nederlanden / Menzis / VGZ). Ben je al bij een van deze partijen verzekerd maar ontvang je nog geen korting dan kan dat door het collectiviteitsnummer aan de eigen polis toe te voegen. Meer informatie inclusief de collectiviteitsnummers is te vinden in het document onderaan deze pagina.

Collectief zorgaanbod via de brancheorganisatie VOSABB
Medewerkers van de Onderwijsgroep kunnen met een collectieve zorgverzekering korting op de premie krijgen. Er kan een keuze worden gemaakt uit drie verzekeraars (Ohra, Zilveren Kruis en VGZ). Onderaan deze pagina is de folder van AON te vinden met meer informatie over de verschillende zorgverzekeringen en premies.

Documenten