Menu
Inloggen medewerkers

Introductie vertrouwenspersoon Medewerkers

28 juni 2022

Graag wil ik me introduceren bij de Onderwijsgroep Amersfoort. Mijn naam is Anya Wiersma en ik ben woonachtig in Amersfoort.

Sinds 4 jaar ben ik zowel interne als externe – gecertificeerd – vertrouwenspersoon (verder te noemen: VP) voor verschillende organisaties. Van een zorgorganisatie tot een organisatie voor beleid en sport. Vanaf 15 juni ben ik de externe vertrouwenspersoon voor de medewerkers van de Onderwijsgroep Amersfoort.

Daarnaast ben ik lid van de beroepsvereniging LVV; Landelijke verenigingen voor vertrouwenspersonen. Voor mijn (her)certificering volg ik diverse trainingen, workshops, intervisie en zorg dat ik mijn kennis en deskundigheid op peil houd.

Taken externe vertrouwenspersoon (EVP)

  1. Eerste opvang bij een melding,
  2. Signaleren en advisering,
  3. Voorlichting geven en preventief werken

Bereikbaarheid

Mijn aanpak is dat ik direct – zonder tussenkomst van een derde – bereikbaar ben. Mijn telefoonnummer en emailadres zijn bekend in de organisatie zodat medewerkers mij rechtstreeks kunnen benaderen. Ik stem af met de melder (degene die grensoverschrijdend gedrag wil melden) waaraan de eerste behoefte is; een telefonisch gesprek,  een online meeting of een fysieke afspraak.

E: ijgenweizer@gmail.com

M: 06 – 1223.24.67

Verdere achtergrondinformatie:

Sinds 01 januari 2022 ben ik ZZP-er. Daarvoor heb ik ca. 25 jaar in de welzijnssector gewerkt, in de crisisopvang en in schuldhulpverlening. Naast mijn baan in loondienst werk ik al enkele jaren als meditatiedocente (zen.nl), natuurcoach en gids shinrin yoku. Voor meer informatie kun je mijn website bekijken: www.ijgenweize-r.nl