Menu
Inloggen medewerkers

GoedeDoelendag Axia College

11 juli 2022

De afgelopen weken hebben de leerlingen van het Axia College VMBO meerdere lessen gehad die in het teken stonden van armoede en de Voedselbank. Allemaal in het kader van “burgerschap”. Als klas hebben zij de uitdaging gekregen om zoveel mogelijk geld en houdbare producten te verzamelen die wij konden doneren aan de Voedselbank in Amersfoort.

Met veel plezier en enthousiasme hebben de leerlingen zich de afgelopen weken ingezet om donaties binnen te halen. Familie, buren en bekende zijn hiervoor ingezet. Eén leerling kreeg het zelfs voor elkaar een donatie binnen te krijgen van een BN’er!

Op 5 juli hebben wij hiervoor de GoedeDoelendag op school georganiseerd en hebben wij met de leerlingen alle producten gesorteerd en afgeleverd aan de voedselbank. We hebben hier met de gehele school een rondleiding gekregen en aan het eind van deze dag hebben wij de Voedselbank een mooi bedrag kunnen doneren, namelijk 1595,- euro!

Wat zijn wij trots op onze leerlingen, samen hebben zij ervoor gezorgd dat de Voedselbank extra ondersteund is!