Menu
Inloggen medewerkers

Workshop werk/privé balans en timemanagement

7 maart 2023

Vrijdag 17 maart en donderdag 30 maart a.s. zal er van 13:00 – 17:00 uur een workshop: ‘Werk/privé balans en timemanagement’ worden gegeven op de Brand 20 te Amersfoort.

Het doel van de workshop is om medewerkers interventies en tools te geven die helpend kunnen zijn om regie te kunnen pakken op eigen duurzame inzetbaarheid en daarmee het werkgeluk en plezier van jouw als docent en ondersteunend personeel te vergroten.

Bijgaand een uitleg van de workshop waarbij beide aspecten van werk/privé balans en timemanagement in de workshop naar voren zullen komen.

De workshop zal door Sicco van der Sluis en Else Pols verzorgd worden.

Zie hierbij de uitnodigingslink https://forms.office.com/e/tcC9wCKbMd om aan te melden voor de workshop. Bij 20 aanmeldingen zit de workshop vol. Het principe is dan vol=vol. Vergeet niet een e-mailadres bij de aanmelding te vermelden zodat we daarover contact op kunnen nemen.