Menu
Inloggen medewerkers

Nieuw lid Raad van Toezicht

19 december 2023

Ik ben Nicolien Bredenoord en ik start per 1 januari 2024 als lid van de Raad van Toezicht bij de Onderwijsgroep Amersfoort. Ik zal ook deelnemen aan de auditcommissie van de Raad van Toezicht. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan als manager bedrijfsvoering/finance & control binnen de private en publieke sector waaronder bijna 5 jaar bij een stichting in het Primair Onderwijs.

Ik ben naast de rol bij de Onderwijsgroep Amersfoort ook voorzitter van een Raad van Toezicht van een stichting in het primair onderwijs in Beuningen en voorzitter van de Medezeggenschapsraad van de middelbare school van onze dochter. Naast een dochter van 12 hebben we nog een zoon van 15 jaar en een zoon van 16 jaar. Ze zitten alle drie op een andere middelbare school. Het is bijzonder en mooi om te zien hoe de verschillende scholen bevlogen zijn om het beste voor de leerlingen te doen in deze uitdagende tijden. Tot nu toe heb ik dit ook teruggezien bij de Onderwijsgroep. Ik heb al een aantal vergaderingen mee mogen maken als toehoorder en een school bezocht.

Ik zie ernaar uit om vanuit de Raad van Toezicht bij te dragen aan een goede basis voor het leven van de leerlingen. Dit door naast de controlerende en werkgevers-rol van de Raad van Toezicht, vooral ook als sparringpartner van de bestuurder te fungeren ten behoeve van een effectieve en ambitieuze organisatie.