Menu
Inloggen medewerkers

Even voorstellen, Carlien Ostermeier, Beleidsmedewerker Onderwijskwaliteit voor de Onderwijsgroep 

25 maart 2024

 

Na deze studie ben ik als organisatieadviseur terecht gekomen bij Omix Beter Onderwijs een organisatie die gespecialiseerd is in onderwijslogistiek. Na dit vier jaar gedaan te hebben vond ik het nu toch echt tijd worden om echt in het onderwijs te gaan werken en ik kan mij geen betere plek bedenken dan de Onderwijsgroep Amersfoort. Ik merk nu bij mijzelf op dat ik enthousiast word en de neiging heb verder toe te lichten waarom ik een passie heb voor het onderwijs en wat mij zo aantrekt in de functie waar ik erg naar uitkijk. Echter, is dit een introductiestuk en is het veel interessanter om persoonlijk kennis te maken en het hierover te hebben. Om deze reden zal ik afsluiten met kort iets te vertellen over wat ik in mijn vrije tijd doe 😊.

In mijn vrije tijd zet ik mij in als vrijwilliger bij Wakibi, sport ik veel (zwemmen, fietsen, skeeleren en wandelen), leer ik Spaans, spendeer ik veel tijd met mijn vriend en vrienden en vind ik het leuk om papers te schrijven. Ook ben ik nog geregeld in Londen te vinden, een plek die na mijn studie toch wel mijn tweede thuis is geworden. Als laatste is het denk ik leuk om te delen dat mijn vriend en ik gek zijn van varkens, verschrikkelijk leuke en intelligente dieren.

Ik kan niet wachten om velen van jullie te leren kennen en samen te gaan werken aan enerzijds de voortzetting van het geweldige onderwijs dat nu al wordt gegeven en waar nodig is samen te bouwen aan de verdere ontwikkeling van de Onderwijsgroep Amersfoort.